В Донецьку, на стадіоні Донбас Арена виконано складний монтаж тентової конструкції Big Tent для медіа-центру в рамках проведення фінальної стадії чемпіонату Європи EURO 2012, що відбувався в Україні.

 

Конструкція Big Tent мала параметри: ширина 30 м, довжина 65 м, висота стінки 4 м, а висота даху - 8,87 м. Загальна площа приміщення склала 1950 квадратних метрів. Складність зведення конструкції полягала в тому, що перепад висот висот будівельного майданчика по довжині становив 4 м, а перепад висот майданчика по ширині складав 2 метри. Монтаж такої великої конструкції павільйону неможливий при таких умовах, тому було прийнято рішення спорудити спеціальний подіум, з будівельного риштування для забезпечення рівної поверхні майданчика. 

Для монтажу подіуму для тентового павільйону було використано будівельного риштування загальною вагою близько 80 тон. Подіум було розраховано на навантаження - разом з конструкцією самого павільйону, обладнанням та гостями - близько 200 тон. Тимчасове приміщення було обладнано алюмінієвими двостулковими дверима у кількості 8 штук.
За бажанням клієнта у павільйоні було виконано декоративне оформлення стелі з білої тканини. Також встановлені потужні системи кондиціювання повітря для підтримання комфортної температури повітря в павільйоні медіа-центру, на весь період проведення євро-чемпіонату.

перейти на сторінку тентові конструкції BIG TENTS

feedback

ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ!

+38 (044) 364 93 34

Ми підтримаємо ваші проекти!

ЗАПИТАТИ ЗАРАЗ

×
Замовити дзвінок