Влітку 2020 року встановлено склад логістичний утеплений на основі конструкції H-LINE Röder, довжиною 25 метрів і шириною 20 метрів.

 

Система залів H-LINE чудово підходить для складування і логістики. Це приміщення можна легко адаптувати для різного застосування. Конструкція H-LINE підходять не тільки для тривалого використання, але в той же час, їх можна швидко і легко переміщати і налаштовувати.

Теплий склад дозволяє зберегти до 50% енергії на опалення

Теплий склад дозволяє зберегти до 50% енергії на опалення

Сандвич-панелі як елемент стіни теплого складу

Сандвич-панелі як елемент стіни теплого складу

"Теплий дах" не дозволяє накопичуватися снігу і конденсату

"Теплі фронтони" - двошаровий тент з повітрям

Сегментні ворота з інтегрованими дверима

Сегментні ворота з інтегрованими дверима

Дана конструкція була поставлена ​​і змонтована на відритому майданчику. Приміщення складу для логістики розміром 40х20 метрів з висотою стін 6,2 метра змонтоване за 10 днів. Певні складнощі при монтажі складу становила обмежена площа вільного простору навколо приміщення.

Для теплої конструкції використовувались стіни з сандвіч-панелей та дах з двошарового ПВХ-покриття. Дах за допомогою насосів наповнюється повітрям, що забезпечую хорошу теплоізоляцію і одночасно захищає від утворення конденсату та накопиченню снігу на даху. Спеціальні насоси слідкують за робочим тиском в порожнині даху і автоматично підтримують тиск на встановленому рівні. Використання теплого даху забезпечує зберігання більше 50% енергії на обігрів.

Для забезпечення комфортної передачі вантажів на склад і зі складу було встановлено двоє секційних воріт які при відкривані піднімаються до гори (під стелю складу). Секційні ворота володіють високою герметичністю і найкращими властивостями стосовно зберігання тепла. Вони стійкі до відкриття зовні, мають довгий термін служби і при механічних пошкодженнях можна замінити тільки одну пошкоджену секцію.

перейти на сторінку тентові конструкції H-LINE

feedback

ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ!

+38 (044) 364 93 34

Ми підтримаємо ваші проекти!

ЗАПИТАТИ ЗАРАЗ

×
Замовити дзвінок